Projekt Baldursgade​

​Læs mere om dette projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​

Vi bliver af ejerne af denne villa bedt om at komme med ideer til hvorledes man kan give facaderne imod have og vej et "facelift" så boligen fremstår ​med et mere stramt udtryk. Boligen er opført midt i 60érne af en lokal arkitekt.

Siden dengang er der skiftet vinduer hvor man har valg en opdeling med flere sprosser iht. den originale tegning som efter vores vurdering  har givet facaden imod haven et lidt rodet udtryk. Vi er derfor gået tilbage den til mere minimalistiske stil som ejendommen oprindelig er "født" med. 

Der er monteret nye  vindues partier med store glasfeldter og det ene vinduesparti er erstattes med en meget bred skydedør. For at kunne monterer en skydedør i det eksisterende vindueshul var det nødvendigt at fjerne en stor radiator som var monteret på brystningen under vinduet. Der er istedet etableret en konvektor i gulvet som er afsluttet med en trærist som matcher det eksisterende trægulv.

Udvendigt er der monteret mahogni trælister lodret ​istedet for den eksisterende hvide træbeklædning.

Under hjørnevinduespartiet er der pålimet murstensskaller som skal vandskures og males i samme nuance som det murstensbånd der er etableret på den eksisterende del af ejendommen.

Foran imod vejen er den eksisterende malede træbeklædning ligeledes udskiftet med mahognylister således at facaden nu fremstår med et mere maritimt udtryk.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk