Visualisering og tilbygning

Vi visualiserer dine byggedrømme for bedre forståelse.

Da det for mange familier kun sker én gang i livet at man får bygget sit drømmehus eller tilbygning er det vigtigt at projektet lever op til forventningerne og de drømme man har gået med. Det kan være svært at forestilles sig hvorledes vores idé med. f.eks. lofter til kip sammenbygget med en skråtstillet skillevæg, eller den udkragede tagterrasse kommer til at se ud i virkeligheden .

Vi, som de professionelle, har en evne til at se projekterne i 3D inden de rent faktisk er opført. For at lette forståelsen herfor kan det ofte være nødvendigt med en realistisk 3D model, altså et visualiseret billede, for at illustrerer hvorledes det nye drømmeprojekt tager sig ud fra de forskellige vinkler, ligesom det kan være med til at afklare hvilket farve tagsten, mursten eller vinduer der skal anvendes i det konkrete projekt.

​​Vi kan ligeledes også udfærdige en visualisering hvor det nye hus er placeret istedet for den bygning der lå der i forvejen, altså i de realistiske omgivelser hvor man kan se nabo husene olign. Dette kan, i visse tilfælde, være et krav fra kommunen hvis projektet skal opføres i et rekreativ område eller hvis projektet "stikker" lidt ud fra de øvrige bygninger i kvarteret.

​Vi udarbejder visualiseringer & 3D modeller efter ønske på alle vores projekter.

Nedenunder kan du se forskellige eksempler på nogle af vores tidligere projekter ligesom du kan se nogle priseksempler.

Visualisering af Interiør

Under skitseforslaget til et fritidshus var det for vores kunde et kardinalpunkt at se det store køkken/alrum med lofter til kip i "real life" Derfor har vi lavet disse 2 interiør tegninger som viser rummet fra 2 forskellige vinkler. 

Med baggrund i disse billeder er det nemt at forestille sig hvorledes det færdige resultat bliver. Man kan ligeledes skifte materialer og farver på de forskellige overflader.

Visualisering af ny funkisvilla

Vi har i sommeren 2021 projekteret en ny funkisvilla hvor det var vigtig for kunderne at se bygningen så realistisk som muligt inden opførelse primært for at blive klogere på vinduerne størrelse og placering.

På interiør tegningen får man en gó idé om hvorledes området med det forhøjede loft tager sig ud ligesom man fornemmer hvorledes dagslyset strømmer ind i rummet.

Med baggrund i disse tegninger blev kunderne helt afklarede på at det en den helt rigtige løsning vi er kommet frem til og de ved, inden byggeriet går igang, hvorledes rummet vil tage sig ud når byggeriet er færdig.

Visualisering af om & tilbygning

I forlængelse af skitseforslaget til en om & tilbygning af en ældre villa har vi foreslået at der i facaden i køkkenområdet skal etableres en firkantet zinkkanp for at give bygningen lidt kant. Tegningen viser samtidig hvorledes mahogny lister tager sig ud sammen med de gule mursten som de eksisterende facader er opmuret i ligesom den nye tilbygning med den lidt specielle sammenbygning kommer til at se ud.

Visualisering af nyt hus

I lokalplanen for det område hvor denne villa skal opføres er der krav om at man skal indsende et visualiseret billede af husets da området er meget følsom naturområde og der derfor er krav til at bygningen skal indpasses i omgivelserne.

Vi har derfor lavet 2 fotorealistiske billeder af villaen som giver et ret godt indtryk af hvorledes det færdige resultat kommer til at se ud.

Visualisering af tilbygning

For et yngre par har vi tegnet og projekteret en tilbygning til et hus fra 70érne. Vi foreslog fra starten af prosessen at den nye tilbygning skulle stikke lidt ud fra den eksisterende stil og derfor anbefalede vi at den udv. beklædning skulle udføres med kløvede naturskifer fordi det vil være et godt modspil til den eksisterende rød/brune teglsten.

For at illustrerer dette har vi udført en visualisering af projektet, endnu før det er opført, for at give ejerene et indtryk at det færdige resultat og hvorledes det tager sig ud imod den eksisterende byggestil. Det er i sagens natur billigere at træffe disse beslutninger i den indledende fase fremfor når bygningen står færdig. Vi har ligeledes leget lidt med tagdækningen hvor vi på det første billede har projekteret sorte beton tagsten og på det andet sorte glaserede teglsten.

Visualisering af tilbygning i eksisterende stil med mursten på facade som eksisterende bygning og sorte beton tagsten..

Visualisering af tilbygning med kløvede naturskifer på facade og sorte glaserede teglsten.

Visualisering af køkkenprojekt

Her er der tale om en ombygning hvor der i den forbindelse skulle helt nyt køkken ind ligesom køkkenrummet blev ændret i forhold til den oprindelige planløsning.

Kunderne var i tvivl om hvorledes vores forslag til placering ville tage sig ud ligesom de var i tvivl om farven på elementer og bordplade.

Som det ses på billedet så blev slutresultatet et andet end vores forslag. Det bekræfter os bare i at det kan være en rigtig god idé at få lavet visualiseringer da det er både nemmere og billigere at tilrette tingene på tegnebordet i skitsefasen

Visualisering af køkkenprojekt i skitsefasen.

Billede af samme projekt efter indflytning.

Visualisering af om- & tilbygning

Her er der tale om et til & ombygningsprojekt hvor kunden havde brug for at se hvorledes det færdige projekt ville tage sig ud med den store indgangskanap som er indbygges midt på huset.

For at give kunden det bedste indtryk af det færdige resultat gør vi os altid umage med at indsætte de rigtige omgivelser. På denne model er bilen nøjagtig den ejeren har.

Visualisering af om & tilbygningsprojekt.

Billede af samme projekt efter færdiggørelse.

Priseksempler på visualisering:

Udvendige exteriør billeder.​

Projekter op til 250 m² i én etage​

3.500 kr.​

Projekter over 250 m² i én etage

4.500 kr.​

Projekter op til 250 m² i max 2 etager

4.500 kr.​

Projekter over 250 m² i max 2 etager

5.500 kr.​

Projekter med mere end 2 etager

7.500 kr.​

Ovenstående priser er pr. billede. Ved flere billeder reduceres prisen med 750 kr. pr. billede.

Alle billeder bliver udført med de realistiske omgivelser på baggrund af billeder som tages på lokationen.​

Indvendige interiør billeder.​

Mindre rum op til ca. 25 m²

3.500 kr.​

Større rum over 50 m² fra

3.500 kr.​

Ovenstående priser er pr. billede. Ved flere billeder reduceres prisen med 750 kr. pr. billede.

Kontakt os for mere information​

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 18 02 75 eller sende en e-mail til info@oltmannarkitekt.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+250 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk