Energioptimering af 70’er-huse og ældre boliger

Opnå store energibesparelser

Er du husejer af en bolig fra 60’erne, 70’erne eller 80’erne, hvor forbruget til el og varme ligger i den høje ende? Så tag fat i Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver. Vi tilbyder energioptimering af boliger fra disse årgange, som typisk er for gode til at rive ned, som man oplever flere steder.

Vi holder til i og omkring Esbjerg, Ribe, Varde og Bramming, men tilbyder energirådgivning- og optimering rundt omkring i hele landet.

Hvorfor skal du vælge energioptimering af hus?

Der er et generationsskifte undervejs i de ca. 450.000 parcelhuse, som blev bygget fra 1960 og frem til 1980. De nye generationer har andre holdninger og præferencer til, hvordan de vil bo – både i forhold til plads, stil, faciliteter og smag.

Fordelen ved denne boligmasse er, at husene er ret taknemmelige for at ændre. I modsætning til en patriciervilla fra 20’erne eller en murermestervilla fra 30’erne, som kan være temmelig svært og bekosteligt at bygge om uden at gøre vold på den eksisterende bygning. Det er typisk en del nemmere og ofte billigere på typehusene fra 60’erne, 70’erne og 80’erne.

+30 års erfaring med energioptimering af bygninger

Vi har stor erfaring i netop denne type opgaver – og vi ved, at det kan medføre store energibesparelser, når man udfører energioptimering af ældre bygninger. Samtidigt er der ofte tilskudsordninger til de forskellige energioptimeringer.


Mange tror fejlagtigt, at det ikke kan betale sig at energioptimere et typehus – og vælger i stedet enten at købe et nyt typehus i et nybyggerkvarter eller at fjerne den eksisterende bolig og opføre nyt. Det vil i de fleste tilfælde være en dyrere løsning.

Ønsker du energirådgivning?

Vi kan tilbyde energirådgivning, som tager højde for din bolig og dine ønsker. Du kan se mere under vores referencer. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi informerer dig gerne yderligere om mulighederne for energioptimering.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk