Energioptimering- og renovering af ældre boliger

​Vi tilbyder energirådgivning, så du sparer penge på el- og varmeregningen.

​Energioptimering af 70'er huse og ældre boliger

Er du husejer af en bolig fra 60érne, 70érne eller 80érne hvor forbruget til el & varme ligger i den høje ende? Så kontakt Oltmann-Arkitekthjælp og Byggerådgivning. Vi  tilbyder energioptimering  og rådgivning af boliger fra disse årgange som typisk er for gode til at rive ned som man oplever flere steder.

Vi rådgiver kunder om energioptimering i hele Danmark.

Hvorfor vælge energioptimering?

Der er et generationsskifte undervejs i de ca. 450.000 parcelhuse, som blev bygget fra 1960 og frem til 1980 og de nye generationer har andre holdninger og præferencer til hvordan de vil bo, både i forhold til plads, stil, faciliteter og smag.

Fordelen ved denne boligmasse er, at husene er ret taknemmelige at ændre. Hvor det kan være temmelig svært og bekosteligt at lave en tilbygning eller en større ombygning på en patriciervilla fra 1920’erne eller en murermestervilla fra 1930’erne uden at gøre vold på den eksisterende bygning, er det en del nemmere og ofte billigere på typehuse fra 60-, 70-, eller 80’erne.

Mere end 30 års erfaring i byggebranchen​

Vi har stor erfaring i netop denne type opgaver, og vi ved, at det kan medføre store energibesparelser, når man udfører energioptimering af ældre bygninger. Samtidig er der ofte tilskudsordninger til de forskellige energioptimeringer.

Mange tror fejlagtig, at det ikke kan betale sig at energioptimere et typehus og vælger i stedet enten at købe et nyt typehus i et nybyggerkvarter eller at fjerne den eksisterende bolig og opføre et nyt, som i de fleste tilfælde vil være en dyrere løsning.

Ønsker du rådgivning til energioptimering?

Vi kan tilbyde energirådgivning, som tager højde for din bolig og dine ønsker. Du kan se mere under vores referencer. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os enten på telefon 40 18 02 75 eller via e-mail info@oltmannarkitekt.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+250 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk