​BBR tilretning

Din sikkerhed ved køb & salg af fast ejendom.

Alle bygninger i Danmark er registreret i Bygnings & Boligregistret, også kaldet BBR registeret. I dette register findes oplysninger om hver enkel bolig, feks. hvor de ligger, hvad de anvendes til, deres størrelse og alder.

Hvad bruges BBR registret til?

I det private gælder det feks. låntagning og ejendomshandel i finans & ejendomssektorerne. Derfor giver det god mening, at bygningsoplysninger m.m, som mange har brug for, er samlet og vedligeholdes i BBR registreret, som fungerer som en fælles facitliste.

BBR meddelsen​

De oplysninger, BBR registreret har om ejendommen, står på BBR meddelesen. Oplysningerne herpå er normalt korrekte, men du skal som ejer altid være opmærksom på om BBR meddelesen er opdateret og de oplysninger der står anført herpå stemmer overens med de faktiske forhold.

Hvis du har købt en ejendom og gerne vil udvide med en tilbygning eller evt. inddrage 1 salen til boligareal er det meget vigtig at de arealer der er oplyst i BBR meddelesen passer. Hvis ikke, kan det have betydning for om det overhoved er muligt at udvide med de ekstra kvm. du har drømt om.

Det er ligeledes en god idé at sørge for, at oplysningene i BBR meddelesen er korrekte, feks. når der skal beregnes ny ejendomsskat.

Køb & salg af fast ejendom

​Overvejer du at købe fast ejendom, skal du altid være opmærksom på, om oplysningerne på BBR meddelesen stemmer overens med de faktiske forhold. Hvis den tidligere ejer feks. har indrettet værelser i kælderen, eller bygget en garage i haven uden at informerer kommunen herom, er det ikke sikkert, at oplysningerne kan ses på BBR meddelesen.

Det kan også være, at du som ejer opdager uoverensstemmelser i BBR meddelesen, når du skal sælge din ejendom.

Hvis du finder uoverensstemmelser mellem din ejendoms registrering i BBR registret og de faktiske forhold skal disse tilrettes og indberettes til BBR registreret. Det kan i den forbindelse være nødvendigt at udfærdige revideret tegningsmateriale som skal fremsendes til den relevante kommune så der kan foretages en lovliggørelse af arealerne.

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver har stor erfaring med tilretning af BBR oplysninger som der med tiden er blevet øget fokus på.

Kontakt os for mere information​

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 18 02 75 eller sende en e-mail til info@oltmannarkitekt.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk