Professionel energikonsulent med erfaring

​Ønsker du et optimalt energisystem, hvor der er en masse penge at spare? Så er vi din energikonsulent. Der er behov for, at vi alle sammen hjælper hinanden med at forebygge klodens klimaproblemer. Sidder vi med hænderne i skødet, vil det få store konsekvenser allerede fra anden, tredje eller fjerde generation efter os, mener forskerne.

​Med en kompetent energikonsulent, kan du spare på varmeregningen, da vi går ind og rådgiver dig frem til den mest optimale løsning. Vi rådgiver kunder omkring energioptimering af boligen overalt i Danmark.

Det lyder måske noget "forkromet" for den lille private bygherre som går med ønsker om et
mindre byggeprojekt. Men det er en kendsgerning at op imod halvdelen af alt den energi vi
bruger - og den co² vi udleder kommer fra vores boliger. Derfor er der et tungtvejende ansvar for alle byggebranchens aktører, lige fra den private bygherre til den professionelle rådgiver at minimerer energibehovet i kommende byggeprojekter for primært at tilgodese miljøet omkring os og sekundært at tilgodese den enkelte bygherres udgifter til opvarmning. Derfor er det vigtigt med en energikonsulent, der kan rådgive dig til den bedste løsning for dig, din bolig og miljøet.

Mere end 30 års erfaring i branchen

Vi har hos Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver mere end 30 års erfaring i byggebranchen, hvorfor vi kan være behjælpelige i alle scenarier. Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning vejleder og rådgiver omkring byggeprojekter opført efter disse nye og spændende konstruktionsprincipper som sagtens kan tilpasses den typiske danske byggetradition.

Få et godt tilbud hos din energikonsulent

Gør en forskel for dine pengepung og miljøet ved at kontakte en energikonsulent, som kan guide dig til en mere miljøvenlig tilgang i hjemmet. Ønsker du et tilbud på professionel rådgivning, kan du ringe på 40 18 02 75 eller skrive til os på mailen info@oltmannarkitekt.dk.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+250 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk