Få hjælp af en professionel energikonsulent

Ønsker du et optimalt energisystem?

Ønsker du et optimalt energisystem, hvor der er en masse penge at spare? Så er Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver din energikonsulent.

Der er er behov for, at vi alle sammen hjælper hinanden med at forebygge klodens klimaproblemer. Sidder vi med hænderne i skødet, vil det få store konsekvenser allerede fra anden, tredje eller fjerde generation efter os, mener forskerne.

Med en kompetent energikonsulent kan du spare på varmeregningen. Vi går ind og rådgiver dig frem til den mest optimale løsning. Vi hører til i området omkring Esbjerg, Ribe, Varde og Bramming, men rådgiver kunder omkring energioptimering af huse overalt i Danmark.

Halvdelen af CO2-udledningen kommer fra vores boliger

Det lyder måske noget ”forkromet” for den lille private bygherre, som går med ønsker om et mindre byggeprojekt. Men det er en kendsgerning, at op imod halvdelen af alt den energi, vi bruger – og den CO2, vi udleder, kommer fra vores boliger.

Derfor er et godt energimærke et tungtvejende ansvar for alle byggebranchens aktører – lige fra den private bygherre til den professionelle rådgiver. Der er et ansvar om at minimere energibehovet i kommende byggeprojekter for primært at tilgodese miljøet omkring os – og sekundært at tilgodese den enkelte bygherres udgifter til opvarmning. Derfor er det vigtigt med en energikonsulent, der kan rådgive dig til den bedste løsning for dig, din bolig og miljøet.

Energikonsulent med +30 års erfaring i branchen

Vi har mere end 30 års erfaring i byggebranchen, hvorfor vi kan være behjælpelige i alle scenarier. Vi vejleder og rådgiver omkring byggeprojekter opført efter nye og spændende konstruktionsprincipper, som sagtens kan tilpasses den typiske danske byggetradition.

Kontakt os og hør mere om energimærkning

Gør en forskel for din pengepung og miljøet ved at kontakte en energikonsulent, som kan guide dig til en mere miljøvenlig tilgang i hjemmet. Ønsker du en konkret pris på professionel rådgivning, kan du altid kontakte os. Vi informerer gerne om energimærkning af dit hus.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk