Huseftersyn

Få tryghed før du køber fast ejendom.

​Når man som kommende boligejer står foran et huskøb er der mange ting man skal have overblik over og styr på for at sikre sig at man ikke køber "katten i sækken"

Idag er det lovpligtig ved alle ejendomshandler at der skal foreligge en tilstands & elinstallationsrapport som begge er udført at autoiseret og beskikket rådgiver. Der er ligeledes krav om at der udarbejdes et energimærke som difinerer boligens energiforbrug.

Tilstandsraporten udarbejdes på baggrund af en bygningsgennemgang. Denne gennemgang har til formål at vise i hvilket omfang, bygningens fysiske tilstand er ringere end tilstanden af tilsvarende intakte bygninger af samme alder.

Elinstallationsrapporten skal udarbejdes på baggrund af en gennemgang af bygningernes elinstallationer og har til formål, at vise i hvilket omfang bygningernes elinstallationer er funktionsdygtige og lovlige i henhold til gældende forskrifter.

Selvom man står med ovenstående rapporter i hånden, kan det, som ikke fagmand, være svært at tyde og forstå disse og derfor er det vores erfaring at mange benytter en uvildig extern rådgiver for, sammen med køber, at gennemgå og forklare tilstandsrapportens konklusioner på stedet inden tilsagn om et køb.

Ofte foregår det ved at tilstands & elinstallationsrapport fremsendes til Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver som så gennemgår disse hvorefter der aftales et møde på den aktuelle ejendom.

En uvildig extern gennemgang af en tilstandsrapport er en god idé fordi den kan skabe tryghed omkring et køb af en bolig hvor der måske er nogle punkter i tilstandsrapporten som for, ikke fagfolk, kan virke dyre og uoverskuelige men som i virkeligheden måske ikke er så alvorlige som tilstandsrapporten beskriver og derfor kan gøre udslaget på en underskrift på købskontrakten.

Det vil jo være ærgerligt at den drømmebolig man har forelsket sig i bliver valgt fra på grund af fagudtryk eller begreber man ikke helt forstår betydningen og konsekvensen af ligesom det naturligvis også kan betyde noget for økonomien.

Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver inden du underskriver købsaftalen på din næste bolighandel, det kan være penge værd !

Kontakt os for mere information​

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 18 02 75 eller sende en e-mail til info@oltmannarkitekt.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk