Sidste nyt​

Se aktuelle nyheder her på siden.

December 2022

Igangværende projekt

November 2022

Kommende projekt

Oktober 2022

Igangværende projekt

September 2022

Kommende projekt

August 2022

Kommende projekt

Juli 2022

Igangværende projekt

Juni 2022

Igangværende projekt

Maj 2022

Afsluttet projekt

Vi har netop, fra endnu en tilfreds kunde​, fået tilsendt billeder af det færdige fritidshus som han selv har opført på baggrund af vores tegninger. Huset er beliggende på Fanø.

For at få optimal udbytte af udsigten og samtidig holde os inden for den gældende lokalplan for området er der etableret en lille tagterrasse hvor man har panorama udsigt ud Vesterhavet.

Indvendig. er der et helt fantastisk lys og lysindfald hele dagen.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for mere info eller få inspiration her på siden under afsluttede projekter.

April 2022

Igangværende projekt

Det om & tilbygningsprojekt vi afleverede skitseforslag på i januar 2021 er nu påbegyndt. Hele den eksisterende bygning skal energioptimeres og der skal tilbygges i begge ender af bygningen.

De 2 tilbygninger er rejst og tagkonstruktionen er ved at blive færdiggjort. I den eksisterende vinkelbygning skal tagkonstruktionen ændres fra flade lofter til lofter til kip.

Se mere og følg denne spændende om & tilbygning under  referencer og igangværende sager.

Er dette eller et lignende projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os i dag for et uforpligtende idémøde.

Marts 2022

Igangværende projekt

Den funkisvilla vi tidligere har projekteret i et nyt innovativ & bæredygtig byggesystem er netop nu ved at blive rejst​ i Dragør. Systemet består af 89 mm letstålselementer som alle bærende ydervægge, skillevægge og tagkonstruktionen er opbygget i. 

Udenpå elementerne monteres der en vejrbestandig plade hvorpå der bliver limet PIR facadeisolering som har en meget lav lambdaværdi. Elementerne udfyldes med 90 mm alm. mineraluld indv. Systemet tillader derfor en meget slank ydervægskonstruktion.

Følg med og se mere omkring opførelsen af denne spændende bolig under referencer og igangværende projekter.

Februar 2022

Kommende projekt

I efteråret 2021 blev vi kontaktet af en kunde som, til et ældre istandsat ejendom i Bramminge, ønsker at etableret et orangeri. Udfordringen her bestod i at integrerer en meget pompøs betontrappe.

Som det fremgår at modstående billeder så er det lykkedes ret godt ved hjælp at et repos hvor der er etableret en niche nedenunder hvor trappetrinene fungerer som hylder. For at skabe det rigtige udtryk og sammenhæng men den eksisterende bygning er der etableret en muret brystning som både udv. og indv. skal stå i blank murværk.

Der er ligeledes etableret en siddebænk langs hele den ene væg som er afbrudt af en gaspejs. 

Drømmer I også om et lign. projekt så kontakt os for et uforpligtende idémøde hvor vi gennemgår jeres muligheder.

Februar 2022

Igangværende projekt

Vi har netop afleveret skitseforslag på et om & tilbygningsprojekt i Esbjerg Ø.​ Ejendommens nuværende planløsning er ikke tidssvarende og beboerne mangler plads som primært skal udgøres af 2 ekstra børneværelser og samtidig skal det eksisterende badeværelse på 1 salen gøres større.

Ejendommen ligger på en meget smal grund hvorfor det ikke er muligt at udvide grundplanen  til siderne derfor er løsningen blevet en ny 1 sal identisk med den eksisterende 1 sal men lidt forskudt da det eksisterende overdækkede areal inddrages til boligen.

Planløsningen på 1 salen giver 3 store børneværelser samt et fælles aktivitetsrum ligesom det eksisterende badeværelse er gjort større.

Skal vi også projekterer jeres om & tilbygning så kontakt os for et uforpligtende idémøde eller få inspiration under referencer hvor der ligger mange af vores andre igangværende og færdiggjorte projekter.

Januar 2022

Igangværende projekt

Byggeriet af den spændende funkisvilla i Dragør på Sjælland som skal opføres i det nye og innovative byggesystem​ hvor det bærende hovedsystem består af letstålselementer skrider planmæssig frem og randfundamentet er nu næsten færdigstøbt og der er klar til udlægning af terrænisolering hvorefter terrændækket kan støbes og slibes.

Letstålselementerne bliver leveret på pladsen først i februar. Følg med i projektet under referencer og igangværende projekter. Er dette byggesystem interessant for jeres kommende byggedrømme så se flere af vores andre færdiggjorte projekter i netop dette system under referender og færdiggjorte projekter eller kontakt os for mere information om systemets mange fordele.

Januar 2022

Afsluttet projekt

Vi har for et par år siden projekteret en større om & tilbygning af en ejendom i Solrød Strand på Sjælland. Ejendommen var en trationel 70ér villa som med en ny stram kubistisk tilbygning er  blevet forvandlet til en moderne villa for en yngre børnefamilie. 

Hvor villaen før ombygningen ikke gjorde det stor væsen af sig er det nu en villa som der stikker lidt ud i kvarteret. Villaen er netop nu til salg hos den lokale mægler til den nette sum af 8,5 millioner kroner.

Kunne et lignende om & tilbygningsprojekt eller dette projekt være interessant for jeres byggedrømme så ser mere omkring projektet under referencer og afsluttede projekter eller kontakt os for et uforpligtende idémøde.

December 2021

Afsluttet projekt​​

De 2 sammenbyggede ældreboliger vi projekterede henover efteråret i 2020 blev færdiggjort her i sommers og vi har netop modtaget nogle rigtig flotte sommerbilleder af det færdige resultat.

Der har været så stor efterspørgsel på boligerne fra borgerne i byen at vi, sammen med entreprenøren, så småt er igang  ​at planlægge en ny etape i forlængelse af den eksisterende hvor der kan bygges 3-4 lignende boliger.  

Se flere flotte billeder af dette projekt og følg hele byggeprocessen under referencer og afsluttet projekt.

Er dette projekt interessant for jeres kommende boligdrømme så kontakt og idag for et uforpligtende idémøde.

December 2021

Igangværende projekt​​

Byggearbejdet på den moderne kubistiske funkisvilla vi projekterede i sommeren 2021 er nu påbegyndt.

Da grunden ligger meget kystnært i omkring kote 2.00 så står grundvandet desværre meget højt hvilket besværliggør støberabejdet. Boligen skal opføres i et nyt innovativt bæredygtig byggesystem som tillader meget slanke konstruktioner også selvom man bygger i energiklasse 2020.

Systemet består af letstålselementer som resulterer i en meget hurtig byggetid i forhold til de mere gængse byggemetoder hvorfor det passer perfekt til det danske vejrlig.

Er dette projekt og byggesystem interessant for jeres kommende byggedrømme så følg processen under referencer og igangværende sager eller kontakt os idag for mere information. 

December 2021

Nostalgi​​

For mange år siden, før computerens indtog, lavede vi alle vores projekter med blyant og tusch i hånden. Det har vi netop haft lejligheden til igen. 

Vi har udført dette skitseforslag på en om & tilbygning på en ældre 1 plans ejendom i Esbjerg.

Tegninger som disse giver et mere personlig præg en en computer tegning samtidig med at det er sjovt at blive taget tilbage til de gamle dage, læs før 1995 ! 

Mangler i inspiration eller hjælp til jeres kommende byggeprojekt så se flere af vores mange spændende projekter under referencer.

December 2021

Kommende projekt

Vi arbejder netop nu med projektering af en 2 etagers ejendom som skal opføres på en meget lille hjørnegrund i Esbjergs indre by hvor der er meget restriktive krav i lokalplanen til bygningens ydere udseende. 

Vi har afleveret et foreløbig skitseforslag på projektet som lige nu afventer kommunens godkendelse. Vi laver lignende perspektivtegninger på alle vores projekter ligesom vi også producerer små filmklip af alle vores projekter udvendig og indvendig så man får en klar fornemmelse af projektet inden den næste fase som er byggeansøgningen.

Mangler i hjælp til jeres kommende byggeprojekt så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

December 2021

Kommende projekt

Vi har i sommers afleveret skitseforslag og indsendt byggeansøgning på en større om & tilbygning på et mindre 70ér byhus beliggende i Esbjerg. Byggetilladelsen har vi netop modtaget og hovedprojektet er sendt i udbud hos 3 lokale entreprenører.

Boligen skal udvides med en tilbygning på ca. 40 m² og den eksisterende del skal energioptimeres med nye isolerede gulve og nye vinduer. Det eksisterende køkken laves til et køkken/alrum hvor der etableres lofter til kip og der indbygges 2 Velux ovenlys i den syd/vestlige tagflade.

Projektet forventes påbegyndt i foråret 2022. Trænger jeres bolig ligeledes til en energioptimering evt. kombineret med en tilbygning så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

November 2021

Igangværende projekt

Vi har, for en lokal tømrermester i Solrød Strand på Sjælland, tegnet og projekteret en lidt speciel til & ombygning til et meget traditionel 70ér villa som netop nu er ved at blive opført​.

Den eksisterende garage som var beliggende tæt på skel er inddraget til boligareal ved at flytte ydervægge en 1 meter længer ind på grunden så den iht. BR18 kan opføres og anvendes til boligareal hvilket ligeledes betyder at man kan belåne de nye m² hos kreditforeningen.

Tilbygningen beklædes udv. med 300x600 mm kløvede naturskifer og i en del af tilbygningen er der ekstra høj loftshøjde med med smalle vinduesbånd helt oppe under loftet.

Mangler I også inspiration til jeres næste til eller ombygningsprojekt spå hent inspiration i nogle ag vores mange afslutte referenceprojekter.

November 2021

Kommende projekt

Vi har netop færdiggjort og afleveret skitseforslag på et nyt fritidshus som skal opføres på en meget kystnær grund beliggende i Blåvand på den jyske vestkyst. 

Bygningen kendetegnes af at der kun er dybdegående vinduer & døre i alle facader og i begge gavle i hovedbygningen er der lofter til kip hvorfor der også er store vinduespartier i disse 2 gavle som går helt til ki​p og som lukker masser af dagslys ind ligesom det lukker det autentiske klitlandskab helt ind i bygningen.

Projektet forventes påbegyndt i foråret 2022.

Har disse tegninger givet jer inspiration til et evt. nyt fritidshus så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Oktober 2021

Afsluttet projekt

Om & tilbygningen af det lille byhus er nu færdiggjort og beboerne er flyttet ind​ og er vældig tilfredse med det færdige resultat som har givet huset en hel anden karakter og man forstå godt hvorfor de lokale i byen kalder det det lille slot.

Den egentlige tilbygning består kun af et bryggers og et lille gæstetoilet men hele huset er ligeledes ombygget med nyt toilet og køkken. I køkkenet er en del af loftet åben til kip og fra 1 salen er der udgang til en helt ugeneret tagterrasse hvor solen er tilstede hele dagen lang.

Er dette spændende om & tilbygningsprojekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt og idag for et uforpligtende idémøde eller find inspiration i mange af vores andre afsluttede projekter under referencer.

September 2021

Kommende projekt

Vi har netop afleveret skitseforslaget på en om & tilbygning af en ældre ejendom i én etage med kælder og ensidig taghældning. Husets beboere består af 2 voksne og 3 børn hvoraf den ældste har værelse i kælderen så ikke er godkendt til boligareal

Husets beliggenhed på grunden samt en tinglyst vejbyggelinje besværliggør en tilbygning i terræn så derfor har vi anbefalet at bygge 1 etage ovenpå som ydermere giver en helt fantastisk tagterrasse med direkte udsigt imod sydvest og da grunden tilmed ligger højere end de foranliggende boliger giver det en ret god udsigt over skov og by.

Projektet forventes påbegyndt medio 2022. Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så følg med eller se mere under referencer og igangværende projekter eller nogle af vores andre afsluttede projekter.

August 2021

Afsluttet projekt

Det lille fritidshus som vi i sommeren 2020 tegnede og projekterede en tilbygning til er nu færdiggjort og afleveret til nogle meget tilfredse kunder. Det var fra starten vigtig at tilbygningen skulle integreres således at man ikke kunne se at det er en ny​ tilbygning og det er lykkedes og samtidig har det givet et rigtig godt hjørne på den vestvendte terrasse hvor der eller godt kan være lidt vindblæst.

Sammen med huset er der etableret et lille fritliggende skur som ligger lidt skjult da det er indbygget i terrænet så det samtidig skærmer lidt af for naboens nysgerrige blikke.

Går i også med byggedrømme og måske en lignede tilbygning så ser mere omkring dette spændende projekt under referencer og afsluttede projekter eller kontakt og for et kommende idémøde.

Juli 2021

Kommende projekt

Vi har netop afleveret skitseforslaget og indsendt byggeansøgning på dette spændende kommende projekt i Dragør på Sjælland. Boligen skal opføres i et ny byggesystem som vi tidligere har været med til at introducerer på det danske marked. 

Systemet består af en tynd men utrolig stærk stålkonstruktion som egner sig perfekt til det danske vejrlig og kan anvendes som et godt alternativ til alle de gængse byggesystemer som beton, porrebeton og træskelet. Systemet tillader meget slanke konstruktioner selvom det bygges i lavenergiklasse ligesom det giver mulighed for store udkragede konstruktioner.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så se mere på andre af vores projekter der er opført i samme byggesystem under referencer og afsluttede projekter.

Juni 2021

Igangværende projekt

Byggeriet at den 2 etagers ejendom som er beliggende i landzonen skrider planmæssig frem. Opmuringen af facaden er færdiggjort og vinduerne og udhæng er færdiggjort og stilladset er nedtaget ​og nu begynder man at kunne se bygningens færdige konturer og detaljer.

På 1 salen hvor køkken/alrum og opholdsstuen er placeret har man en helt fantastisk 180 gr. udsigt over vadehavet ligesom man kan følge  solnedgangen helt ind til den forsvinder i horisonten.

Er dette spændende projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så find mere inspiration under i nogle af vores mange andre projekter som du finder under fanen referencer.

Vi tegner naturligvis også et unica projekt til jer.

Maj 2021

Igangværende projekt

I en mindre by vest for Esbjerg har vi tegnet og projekteret en villa hvor opførelsen nu netop er påbegyndt​. Huset består af 4 bygninger som er bygget sammen i længderetningen og fordi grunden falder en smule så er der 3 forskudte plan.

I forlængelse af hovedhuset, med direkte adgang fra køkkenet, bliver det etableret et orangeri med glastag og store dobbelfløjede terrassedøre direkte imod syd/vest. Boligen afsluttes imod vejen med en stor dobbelgarage.  Byggeriet forventes færdiggjort i efteråret 2021.

Se mere og følg byggeprocessen under referencer og igangværende projekter. Er dette projekt eller andre af vores mange spædende projekter interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et kommende idémøde.

April 2021

Igangværende projekt

Om & tilbygningen af det lille byhus ​skrider godt fremad og er nu næsten færdiggjort udvendigt. Der mangler dog stadig at blive monteret vinduer & døre ligesom den store træterrasse heller ikke er anlagt.

Den nye tilbygning er beklædt med et varmebehandlet træprofil fra Frøslev træ som erstatter den trationelle trykimprægneret beklædning og skal senere males sort. Bygningen bliver, efter tilbygningen, af de lokale kaldt det lille slot.

Se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter. 

Er dette projekt, eller et af vores mange andre projekter, interessant for dine kommende byggeprojekter så kontakt os idag for et kommende idémøde.

Marts 2021

Afsluttet projekt

Det projekt der blev påbegyndt i sommeren 2020 er nu helt færdiggjort og vi har netop af ejerne fået tilsendt nogle rigtig flotte billeder af det færdige resultat. De skrå lofter med Troltekt plader opsat helt symetrisk giver et rigtig flot design til rummet ligesom køkkenafdelingen med det vandrette loft gør køkkenet til sit eget rum i rummet.

Se de flotte billeder af dette spændende projekt og få inspiration til dit kommende byggeprojekt under referencer og afsluttede projekter.

Februar 2021

Igangværende projekt

Byggeriet af denne spændende ejendom skrider planmæssig frem og der har for nylig været afholdt rejsegilde. Efterflg. er tagdækningen påbegyndt og murerne er påbegyndt opmuringen af skalmuren. Snart er der klar til vinduesmontage så der kan komme varme på bygningen.

Følg med og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

​Januar 2021

Kommende projekt

​Vi har netop afleveret skiteseforslag på om & tilbygning på en ejendom beliggende i et ældre kvarter i Bramming. Den eksisterende ejendom skal totalrenovere og der skal etableres 2 nye tilbygninger.

Det var vigtig for kunden at se hvorledes bygningen vil tage sig ud inden opførelse. Derfor har vi lavet nogle akvarel tegninger som giver et ret godt billede af dette. Ombygningen forventes påbegyndt i sommeren 2021 og være færdiggjort til indflytning til jul samme år. 

Følg og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for uforpligtende idémøde. 

December 2020.

Igangværende projekt

Byggeriet af 2 x 2 sammenbyggede dobbelhuse ​i en forstad til Esbjerg som vi har projekteret henover sommeren og efteråret er nu påbegyndt. Det drejer sig om 2 forskellige husstørrelser på 92 og 118 m². Den lille hustype indeholder 2 værelser og den store hustype har 3 værelser. Boligerne henvender sig primært til ældre mennesker der er fraflyttet en større villa og ønsker mindre m² og mindre have.

​Byggeriet opføres i vedligeholdelsesfrie materialer med ensidig taghældning og skrå lofter med store vinduespartier som lukker masser af dejlig sollys ind i det store opholdsrum som i begge hustyper indeholder køkken, spise & opholdsstue. Projektet opføres til udlejning og alle 4 boligenheder er udlejet før opstart. Det har vist sig at der er stor efterspørgsel på netop disse boligtyper.

Følg og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

November 2020.

Kommende projekt

Vi har netop afleveret skitseforslag på et nyt spændende projekt som skal opføres på en kuperet udsigtsgrund i Varde. Der er, for området, udarbejdet en ret restriktiv lokalplan som dikterer materialevalget på de udvendige facader for at indpasse bygningen i området.

Da grunden samtidig skråner en del har vi udnyttet dette og tegnet en moderne kubistisk funkisvilla i 2 plan hvor der på forsiden er nedkørsel til en integreret dobbelgarage og fri facade på den modsatte facade som vender imod syd.

Udsigten er tilgodeset med masser af vinduesareal og en stor tagterrasse hvorpå man kan nyde sommerhalvåret.

Følg og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Oktober 2020

Igangværende projekt

Byggeriet af til & ombygningen af det lille byhus som vi projekterede i foråret i år er nu påbegyndt. Den eksisterende træcarport er fjernet og alt indv. i bygningen i underetagen er fjernet.

Følg og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Oktober 2020

Igangværende projekt

Tømreren er nu igang med at give denne arkitekttegnede bolig fra sidst i 60érne et facelift. For at give boligen et lidt mere stramt udtryk er der istedet for de sprossede vinduespartier nu monteret nye vinduespartier med store glasfeldter. Der er ligelede monteret en skydedør i stedet for vinduespartiet under den gamle markise.

Rundt om skydedøren er der nu monteret mahogny trælister istedet for den hvidmalede træbeklædning.Under vinduespartiet i hjørnet er der monteres en vandfast plade hvor der skal pålimes murstensskaller.

Følg med og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende sager.

Giver dette projekt dig lyst til at give din egen bolig et facelift så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

September 2020

Igangværende projekt

Byggeriet på Sønderbyvej er nu påbegyndt og sokkel & terrændæk er færdiggjort. For at sikre bygningen stabilitet skal der etableres en kraftig stålkonstruktion før murerarbejdet kan påbegyndes. Der skal ligeledes opstilles stål til bæring af tagkonstruktion for carport og overdækkede arealer i underetagen. Når dette arbejde er færdiggjort kan murerarbejdet påbegyndes.

Følg med og se mere omkring dette spændende projekt under reference og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømmes så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

September 2020

Kommende projekt

Vi har netop afleveret skitseforslag på en ny bolig til en familie på 3 hvor ønsket var en lidt utraditionel bygning der ikke lignede de andre i samme kvarter. Der var ligeledes krav om at der fra køkken alrummet skulle være direkte udgang til en køkkenhave samt masser af lys og skrå vinkler.

Projektet er netop indsendt til kommunen for byggeansøgning og forventes påbegyndt i foråret 2021.

​Følg med og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde

August 2020

Igangværende projekt

Byggeriet på projekt Ølufgårdsvej skrider planmæssig frem. Huset er nu lukket og næsten færdig udv. Indv. er der forskallet og lofterne er isoleret og der er tilført varme. Alle gulvklinker og vægfliser er ligeledes færdiggjort. Troltektlofter er leveret og ligger og akklimatiserer inden de kan monteres. Næste etape er malerarbejdet.

Følg med i det videre byggeforløb af dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

August 2020

Kommende projekt

Vi har netop færdiggjort skitseforslag til et nyt spændende projekt på en udsigtsgrund. Da grunden ligeledes er på et skrånende terræn giver det mulighed for at etablerer underetagen med niveaufri adgang til terrassen. For at tilgodese solen hele dagen er der etableret tagterrasse både imod nordøst og sydvest.

For at indpasse bygningen i den omkringliggende miljø bliver underetagen opmuret i Randers tegl Ultima 150 som er kendetegnet ved det specielle lange smalle format. Overetagen beklædes med kløvede naturskifer.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Juli 2020

Kommende projekt

Vi har netop afleveret skitseforslaget til endnu et spændende projekt som skal opføres hen over efteråret. Ejerne af ejendommen har haft lejet huset ud i en periode og skal nu selv bo i huset hvorfor de ønsker at til og ombygge boligen.

Ønsket var en carport samt et bryggers med adgang til et ekstra toilet og bad. Løsningen vi har tegnet har ligeledes givet mulighed for at etablerer en tagterrasse ovenpå den nye tilbygning. Denne tagterrasse giver mulighed for ugeneret at nyde aftensolen indtil den går ned.

Følg med og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Juli 2020

Kommende projekt

Vi har fået til opgave at give denne arkitekttegnede villa fra 60érne et løft udv. i forbindelse med udskiftning af vinduer. De nuværende vinduer er ikke de originale vinduer så vores idé var at føre boligen tilbage til det oprindelige udtryk hvilket var store vindueselementer med store glasfelter uden for mange forstyrrende sprosser.

Vi giver ligeledes boligen et maritimt udtryk ved at udskifte den kedelige hvidmalede træbeklædning med lodret listebeklædning af mahogny lister der opsættes med med 5 mm indbyrdes afstand på sort baggrund.

Terrassen udskiftes i samme omgang og monteres ligeledes med brede glatte mahogny brædder.

Følg med og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.​

Juni 2020

Igangværende projekt

Byggeriet på projekt Ølufgårdsvej skrider planmæssigt frem. Bagmure og skillevægge er opstillet og spærene er på plads. Nu fornemmer man tydeligte rumfornemmelesen specielt i området med spise & opholdsstue hvor der er parallel lofter kombineret med vandret loft i køkkenområdet.

Murerne er ligeledes i gang med opmuring af regnskærm. Bemærk at der anvendes Kingspan isolering i hulmure som muliggør slankere hulmure hvilket betyder mindre brutto m²

Følg med i det videre byggeforløb af dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Juni 2020

Kommende projekt

Vi har netop fået endnu et spændende projekt på tegnebordet.

Her er der tale om en villa fra sidst i 60érne med en tilbygning fra midt 70érne som ejerne ønsker at ombygge og energioptimerer. Der skal ligeledes nyt tag og nye vinduer i ejendommen.

Indv. står bygningen tæt på orginal, dvs. med små værelser og en kæmpe opholdsstue som er kendetegnede fra 70ér huse. Den nyere tilbygning bliver ikke rigtig udnyttet da den ligger lidt forkert i forhold til de øvrige rum.

Vi har på baggrund af kundens ønsker lavet en super funktionel planløsning som tilgodeser alle de ønsker der blev oplyst på det første idémøde.

Følg med og se mere omkring det videre forløb af dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Maj 2020

Igangværende projekt

Orangeriet på Revlingevej er nu så småt ved at være færdig. Nu når loftet er blevet monteret og væggenen blevet malet hvide fremstår det som et utrolig lyst rum, nøjagtig som kunderne have ønsket, hvor de kan nyde eftermiddags og aftensolen. Orangeriet har ligeledes været med til at trække mere lys ind i opholdsstuen og køkken/alrummet.

Når man åbner de store foldedørspartier i gavl og facade får man fornemmelsen af at sidde udenfor.

Følg med og se færdiggørelsen af dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Maj 2020

Igangværende projekt

Så er byggeriet af projekt Ølufgårdsvej endelig påbegyndt. Soklen er færdigstøbt og nu afventer udlægning af terrænisoleringen samt etablering af vand og gulvvarme. Det eksisterende stuehus til den tidligere bolig fjernes først når den nye bolig er indflytningsklar.

Følg og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

April 2020

Kommende projekt

Vi har netop færdiggjort skitseforslag på ombygning af 1½ plans villa fra 50érne beliggende i det centrale Esbjerg. For at give villaen et mere markant udtryk har vi foreslået at etablerer en trappe og indgangs kanap på husets facade imod vejen. Denne løsning giver en fantastisk hall effekt når du kommer ind i boligen samtidig med at der strømmer masser af dagslys længere ind i boligen.

Følg med og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

April 2020

Kommende projekt

Vi har netop afleveret skitseforslaget på til & ombygning af fritidshus beliggende på den jyske vestkyst. Huset indeholder kun 4 faste sovepladser + en alkove men kunderne har brug for 2 børneværelser mere samt et aktivitetsrum og et ekstra toilet & bad.Vi har tegnet en løsning som indeholder 2 gode værelser med indbyggede skabe, et stort meget lyst aktivitetsrum med plads til poolbord, bordtennis ect. samt en sofa hjørne. Det var vigtig for kunderne at huset bevarede sit særpræg med den forskude tagfladeligesom det stadig skulle bevare sommerhus stilen udvendigt.

Følg og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

April 2020

Igangværende projekt

Det skrider godt frem med etablering af orangeri som vi tegnede og projekterende i foråret sidste år. Beboerne venter spændt på at kunne tage det i brug. Det har givet den eksisterende bolig et særpræg ligesom det vil være et rum med masser af dagslys og via de store foldedøre som bliver monteres i gavl og facaden vil man kunne integrerer inde & ude rummet.

Følg med og se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Marts 2020

Afsluttet projekt

​​Det fritidshus vi tegnede og projekterende i sommeren 2019 er nu netop færdiggjort og klar til udlejning. Huset skiller sig lidt ud fra andres udlejningshuse da der er udendørs jacuzzi og udendørs bruseområde.


Huset er beliggende på en dejlig naturgrund 500 mtr. fra det brusende vesterhav.

Se mere omkring dette spændende projekt under referencer og afsluttede projekter.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakts os idag for et uforpligtende idémøde.

Marts 2020

Afsluttet projekt

Håndværkerne har netop færdiggjort og afleveret denne tilbygning som blev påbegyndt lige før jul sidste år. Allerede på det første idémøde var vore klare holdning at tilbygningen skulle beklædes med kløvede naturskifer da dette materiale er en god kontrast til den murede facade ligesom tilbygningen vil stikke lidt ud fra den eksisterende stil.

For at overbevise kunderne herom lavede vi en visualisering af ejendommen som viser tilbygningen med netop disse naturskifer på facaden. Som det fremgår af billederne så ligner det færdige resultat det visualiserede billede som vi udførte allerede i skitsefasen af forløbet.

Læs mere omkring denne spændende proses på forsiden under Visualisering eller se mere omkring denne sag under referencer og afsluttede.

Februar 2020

Kommende projekt

Vi har netop afleveret skitseforslag på til & ombygning af én families villa i en forstad til Esbjerg.

Huset er en trationel længehus med integreret vognport & redskabsrum i den ene ende. Husets beboer havde ønske om et større bryggers med direkte adgang fra vognporten ligesom de mangler et ekstra værelse.

Ejerne havde haft en anden arkitekt sat på opgaven men det var ikke et tilfredsstillende resultat han var nået frem til.

Se mere og følg dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakts os idag for et uforpligtende idémøde.

Februar 2020

Kommende projekt

Vi har netop modtaget byggetilladelse på en større ombygning af en landejendom som skal ombygges til Bed & Breakfast.

Ejendommen udgør idag bolig for én familie som ønsker at etablerer Bed & Breakfast samt kursus faciliteter. Familien skal forsat blive boende på ejendommen da der indrettes en privat bolig som en del af ombygningen.

Følg med i dette spændende projekt under referencer og kommende projekter. Så snart byggeriet påbegyndes vil vi løbende lægge billeder op på siden.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Januar 2020

Afsluttet projekt

Vi har i sommeren 2019 tegnet et skitseforslag på en carport til et fritidshus i Blåvand langs den jyske vestkyst som netop er færdiggjort. I bygningen er der ligeledes indrettet et lille opholdsrum med store dybdegående vinduespartier. Fra dette rum er der direkte adgang til et lille toilet & bad hvor der ovenover er etableret en hems ligesom der også er blevet plads til et lille redskabsrum.

Bygningen fungerer, udover carport, som et gæsteanneks hvis ejerene har mange gæster på besøg.

Se mere omkring dette spændende projekt under referencer og afsluttede projekter.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Januar 2020

Kommende projekt

Vi har netop nu igang med at indhente priser på en kommende om & tilbygning på en énfamilies bolig i en forstad til Esbjerg.

Ejendommen er ca. 10 år gammel og opført med en integreret carport. Ejerene ønsker at inddrage carporten til boligareal for på den måde at få et større bryggers da det eksisterende bryggers ikke er funktionel. Som erstatning for den integrerede carport har vi tegnet en ny carport med integreret cykelskur samt overdækket areal hen til den nye entré som denne løsning gav mulighed for ligesom.

Se mere omkring dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for uforpligtende idémøde.

Januar 2020

Afsluttet projekt

Èn af vores tidligere projekter er netop blevet handlet. I Jydske Vestkysten står den opført som 2019 - 7 dyreste hushandel. Huset er opført i 2016 og er opført i energiklasse 2020 hvilket vil sige at huset stort set er selvforsynende.

Se mere omkring dette spændende projekt under referencer og afsluttede projekter-

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

De ti dyreste hushandler i Esbjerg i 2019​

Uddrag fra Jydske Vestkysten d. 3 januar 2020

​Hovedparten af de ti dyreste villahandler i Esbjerg i året 2019 er sket i Hjerting, og som sædvanlig har husets beliggenhed med udsigt og nærhed til kysten og stranden været en væsentligfaktor i forhold til prisdannelsen.​

December 2019

Kommende projekt

Vi har her op til jul fået endnu et spændende projekt på tegnebordet. Et ungt par ønsker at bygge nyt stuehus til nedlagt landejendom som ligger lige i udkanten af en mindre landsby. Den nuværende samlede bygningsmasse består af et fritliggende stuehus med tilhørende stald & ladebygninger samt en mindre nyere opført bygning til hestehold.

Det nye stuehus skal opføres hvor de nuværende stald & ladebygninger ligger så man på den måde tilgodeser den fantastiske udsigt ud over de åbne vidder og samtidig får trukket boligen lidt væg fra vejen.

Se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

November 2019

Kommende projekt

En af vores tidligere kunder har henvendt sig med endnu et projekt. Parret har planer om, inden for en overskuelig fremtid, at skille sig af med deres nuværende villa i 2 plan og erstatte det med et mindre i et plan som skal danne rammerne om deres otium.

Vi har lavet et skitseforslag til deres kommende bolig som opfylder deres ønsker og krav omkring til indretning og design.

Følg med i dette spændende projekt under referencer og kommende projekter. Så snart byggeriet påbegyndes vil vi løbende lægge billeder op på siden.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

November 2019

Afsluttet projekt

For én af vores faste erhvervskunder har vi projekteret en ny bilvask som blev indviet i efteråret 2019 af kommunens borgmester. Bilvasken er blevet taget godt imod og bliver flittig brugt af de lokale borgere.

​Har du også et erhvervsprojekt du skal have realiseret så hjælper vi med relevant kontakt til myndighederne, optegning, detailprojektering samt projektbeskrivelse i hoved eller fagentrepriser.

Er dette, eller lign. projekt, interessant for jeres virksomhed så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Ny vaskehal i Gørding indviet af borgmester

Uddrag fra Jydske Vesktysten d. 9 november 2019

Koldt og tåget, men ikke mindre hyggeligt, da Trade-Lines nye vaskehal i Gørding lørdag formiddag blev indviet af borgmesteren og borgmesterbilen. Begivenheden var lidt af et tilløbsstykke. 

Trade-Lines nyeste initiativ i lokalområdet blev officielt indviet lørdag formiddag, og begivenheden var lidt af et tilløbsstykke trods det ugemytlige vejr.

Oktober 2019

Kommende projekt

Vi har netop færdiggjort og afleveret komplet hovedprojekt til kunden til brug for opførelse af ny énfamiliesbolig beliggende i landzone i nærheden af Esbjerg. Huset skal erstatte det tidligere stuehus som fjernes. Kunden er selv tømrer og skal selv opføre boligen som forventes påbegyndt i efteråret 2019.

Se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

September 2019

Kommende projekt

Vi har netop færdiggjort tegninger til en kunde som selv skal stå for opførelse af nyt fritidshus langs den jyske vestkyst. Huset skal primært anvendes til udlejning hvorfor kunden har været i dialog med udlejningsbureauet omkring nødvendige sovepladser og øvrige krav til indretning for optimal udlejning.

Se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

August 2019

Afsluttet projekt

Vi har netop afleveret dette projekt til 2 glade ejere. Da ejerene overtog huset var den oprindelige plan af fjerne huset og erstatte det med et nyt fra et typehusfirma. Vi fik dem istedet overbevist om at tilbygge og renoverer huset så det nu fremstår som det lille drømmehus de havde ønsket. 

Se mere omkring dette spændende revoveringsprojekt under referencer og afsluttede projekter. 

Er dette projekt interessant for jeres kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde..

Juli 2019

Afsluttet projekt

Så blev projekt Toften færdiggjort. Indgangskanappen, som på grund af den tilbyggede doppelgarage, er placeret symetrisk midt på bygningen giver den eksisterende 60ér villa et moderne udtryk ligesom den fungerer som boligens lyse og venlige hall.


Se mere om dette spændende projekt under referencer og afsluttede arbejder.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Maj 2019

Kommende projekt

Til en trationel 80ér vinkel villa med afvalmet tag ønsker kunderne sig en lyst opholdsrum med masser af lys. Vi har tegnet et forslag som er en integreret løsning, placeret hvor den overdækkede terrasse er beliggende.

Følg med i dette spændende projekt under referencer og kommende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Maj 2019

Igangværende projekt

Byggeriet af om & tilbygningsprojektet på Toften skrider godt frem. Indgangskanappen er ved af blive beklædt med sort zink beklædning med stående false. Indv. er det kun den sidste finisharbejde der mangler så der er forventet aflevering midt i maj.

Se mere omkring dette spændende projekt under referencer og igangværende projekter.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde.

Marts 2019

Afsluttet projekt

Det fritidshus vi tegnede & projekterende i foråret er netop blevet færdiggjort og afleveret til bygherren. Det færdige resultat er blevet rigtig godt og kunden er meget tilfreds. Huset er udført i meget højt håndværksmæssig kvalitet hvilket kendetegner alle de projekter vi er involveret i. Se mere om dette spændende projekt under referencer i afsluttede projekter under Engdraget.

Er dette projekt interessant for dine kommende byggedrømme så kontakt os idag for et uforpligtende idémøde. 

Februar 2019

Energivejlederen

Vi har netop været på et opgraderingskursus som energivejleder så vi nu er certificeret til 2019. Se mere på forsiden under energivejlederen hvilke fordele denne ordning tilbyder dig og din bolig.

 • Energivejlederordningen er en landsdækkende faglig ordning for udførende installatører og håndværkere, der
  har taget et eller flere kurser om energirenovering og -vejledning. Kurserne udbydes af Teknologisk Institut
  og er målrettet Energivejledere.
 • Energivejlederordningen arbejder for, at medlemsfirmaerne er rustet til at levere vejledning om energi-
  renovering og kan udføre energiforbedringer af høj kvalitet. Det sker ved at tilbyde medlemsfirmaer adgang
  til beregningsværktøjer, håndbøger, cases og løbende ajourføringskurser samt online opkvalificerings-
  kurser uden beregning.
 • Energivejlederen står for korrekt udført energirenovering af høj kvalitet. Det er ordningens mål, at
  Energivejlederen bliver ved med at have landets stærkeste faglige profiler, kendt og respekteret blandt
  boligejere, ejendomsadministratorer og kommuner.

Kontakt os for mere information​

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 18 02 75 eller sende en e-mail til info@oltmannarkitekt.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+250 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk