Tilsyn

Vi sikrer dig din gode nattesøvn i hele byggefasen.

Hvis man som bygherre har indgået aftale med et typehusfirma om at forestå opførelsen af sit drømmehus kan det være en god idé at hyre en extern uvildig rådgiver til at forestå tilsyn af byggeriet imens det pågår.

Erfaringen viser at der i dag og i tiden fremover vil være travlhed i byggebranchen og det skal gå meget stærkt hvilket kan være medvirkende årsag til at kvaliteten på arbejdet ikke er tilfredsstillende. Det kan bygherren ikke være tjent med da der jo stadig betales ”fuld” pris på arbejdet.

​​

Typehusfirmaet vil typisk have der egen byggeleder tilknyttet projektet men man må, som bygherre, have forståelse for at han arbejder mest i firmaets interesse. Derfor kan det være svært at trænge igennem og overbevise byggelederen om at kvaliteten af det udførte arbejde ikke lever op til egne forventninger eller god dansk byggeskik.

​I sådanne tilfælde vil en ekstern rådgiver bedre kunne sætte sig igennem og derved sikre at arbejdet bliver udført tilfredsstillende iht. gældende normer og praksis.

Vi kan ligeledes være tilstede under afleveringsforretninger som afholdes mellem bygherre og byggelederen fra typehusfirmaet. Det er, i forbindelse med afleveringsforretningen, meget vigtig at alle fejl eller mangler bliver beskrevet og at der aftales en termin for den endelige færdiggørelse og betaling samt evt. bod for misvedligeholdelse af disse terminer.

For mange familier er det at få opført sit eget drømmehus noget der kun sker én gang i livet og derfor skal det jo gerne være en god oplevelse. Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver er det naturlige valg for jeres gode oplevelse.

​​

Kom trygt i hus !​

Kontakt os for mere information​

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 18 02 75 eller sende en e-mail til info@oltmannarkitekt.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk