Projekt ​Ådalen

​Læs mere om det kommende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.

En af vores tidligere kunder har i efteråret 2019 henvendt sig med endnu et spændende projekt.​

Parret har planer om, inden for en overskuelig fremtid, at skille sig af med deres nuværende villa i 2 plan og erstatte det med et mindre i et plan som skal danne rammerne om deres otium.

De har allerede erhvervet sig den kommende byggegrund og vi har udarbejdet skitseforslaget til den kommende bolig. Da det drejer sig om en mindre grund og der i den gældende lokalplan er fastsat en bebyggelsesprocent på kun 15 % har det været vigtig at få så mange netto m² som muligt. Det har vi bla. imødekommet ved at bruge en anden isolerings type en den trationelle bløde isolering og erstattet den men en hård PIR isolering som isolerer doppelt så godt som den trationelle isolering.

​​Udvendig skal huset beklædes med kløvede naturskifer combineret med felter hvor der monteres lodrette trælister i ædeltræ.

Huset vil ligeledes blive opført med en ny sokkel og terrændæks metode.

Så snart byggeriet påbegyndes vil vi løbende lægge billeder op som viser det nye og optimerede byggemetoder.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk