Projekt Østergårdsvej​

​Læs mere om det kommende projekt under billederne.​

Har du spørgsmål til dette eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.

Vi får en henvendelse fra et yngre par der bor i en mindre landsby i et hus de har boet i i en længere årrække. De har i flere år gået med en drøm om at ombygge huset og det er her vi kommer ind i billeder.

Huset består idag af et hovedhus i halvanden plan med et lille baghus hvortil der ​er tilbygget en bygning med fladt tag. Ejeren ønsker mere plads samtidig med at de ønsker en del af underetagen ombygget så den bliver mere funktionel.

Vi har tegnet et forslag hvor der bliver monteret en ny tagetage på de eksisterende bagbygninger hvorved boligen kommer til at fremstå mere  ensartet i udtrykket. 

I forbindelse med ombygningen efterisoleres og udskiftes den eksisterende tagkonstruktion på hovedbygningen ligesom den eksisterende kvist imod vejen fjernes da ejeren ønsker at benytte denne tagflade til montering af solceller.

I forbindelse med etablering af ny 1 sal over bagbygningerne bliver der et overdækket areal foran den eksisterende garage ligesom der etableres en tagterrasse i forlængelse af den nye 1 sal.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk