Byggerådgiver med professionel byggerådgivning

Søger du en professionel byggerådgiver? Hos Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver tilbyder vi byggerådgivning til både private og erhverv. Der er vigtigt med en byggerådgiver, der har forstand på byggeledelse, så udførelsen af byggeprojektet er optimal. Derfor fungerer vi også som yderst kompetente rådgivere. Vi befinder os i Esbjerg, men hjælper naturligvis også kunder fra Ribe, Varde og andre nærliggende byer.​

Byggerådgiver med 30 års erfaring

Som din byggerådgivere har vi mere end 30 års erfaring, hvorfor vi er det perfekte valg. Vi følger selvfølgelig med tidens trends og regler. Erfaringen viser at der i dag og i tiden fremover vil være travlhed i byggebranchen og det skal gå meget stærkt hvilket kan være medvirkende årsag til at kvaliteten på arbejdet ikke er tilfredsstillende. Det kan bygherren ikke være tjent med da der jo stadig betales ”fuld” pris på arbejdet.

Her er der stor vægt på kommunikationen

Vi gennemgår, sammen med bygherre, projektmateriale og kontrakt inden opstart for at sikre at projektmaterialer lever op til bygherres forventninger. Vi afholder opstartsmøde med alle relevante involverede entreprenører for at sikre at projektmaterialet er gennemset og forstået således at der ikke, senere i forløbet, dukket ubehagelige ekstra regninger op.

​Vi fører løbende tilsyn i byggefasen og udfører kvalitetskontrol som understøttes af foto/dokumentation og evt. målinger. Vi ved hvornår det er vigtigt at være tilstede på pladsen så skjulte fejl eller mangler undgås. Vi udfører detail planlægning og førerlogbog på vejrliget så unødig lang byggefase undgås. Vi afholder byggemøder irrelevant omfang og udsender referater heraf til alle involverede partner.

Vi sørger for at der udføres funktionstest af alle tekniske installationer inden aflevering af projektet. Funktionstesten er med til at dokumenterer at f.eks. et varmegenvindingsanlæg overholder de krav der er stillet til det i forbindelse med en energiberegning.

Vi afholder afleveringsforretning og sørger for at alle relevante dokumenter fremsendes til kommunen i forbindelse med færdigmelding.

​Ring til din byggerådgiver for mere info

Ønsker du tryghed gennem byggefasen er Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver det naturlige valg. Om det er nybyg eller pris du vil høre mere om, kan du altid kontakte os. Du er altid velkommen til at ringe på 40 18 02 75 eller skrive en mail på info@oltmannarkitekt.dk.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+250 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk