Byggerådgiver med forstand på byggeledelse

Skal du bruge en byggerådgiver?

Er du på udkig efter en professionel byggerådgiver? Hos Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver tilbyder vi byggerådgivning til både private og erhverv. Det er vigtigt med en byggerådgiver, der har forstand på byggeledelse, så udførelsen af byggeprojektet er optimal.

Vi befinder os i Esbjerg, ikke langt fra Ribe, Varde og Bramming, men hjælper gerne med byggerådgivning i hele landet.

Byggerådgiver med +30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring som byggerådgiver, hvorfor vi er det oplagte valg. Selvom vi har mange års erfaring, følger vi selvfølgelig med tidens trends og regler. Erfaringen viser, at der i dag, og i tiden fremover, vil være travlhed i byggebranchen.

Det skal gå meget stærkt, og det kan være årsagen til, at kvaliteten på arbejdet ikke altid er tilfredsstillende. Det kan bygherren ikke være tjent med, da der jo stadig betales ”fuld” pris på arbejdet.​

Byggerådgivning med stor vægt på kommunikationen

Sammen med bygherre gennemgår vi projektmateriale og kontrakt inden opstart. Det er for at sikre, at projektmaterialer lever op til bygherres forventninger.

Vi afholder opstartsmøde med alle relevante involverede entreprenører for at sikre, at projektmaterialet er gennemset og forstået – så der ikke, senere i forløbet, dukker ubehagelige ekstra regninger op.

Vi fører løbende tilsyn i byggefasen og udfører kvalitetskontrol, som understøttes af foto/dokumentation og evt. målinger. Vi ved, hvornår det er vigtigt at være til stede på pladsen, så skjulte fejl eller mangler undgås.

Vi udfører detail planlægning og førerlogbog på vejrliget, så unødig lang byggefase undgås. Vi afholder byggemøder i relevant omfang og udsender referater heraf til alle involverede parter.

Som byggerådgiver sørger vi desuden for, at der udføres funktionstest af alle tekniske installationer inden aflevering af projektet. Funktionstesten er med til at dokumentere, at f.eks. et varmegenvindingsanlæg overholder de krav, der er stillet til det i forbindelse med en energiberegning.

Vi afholder afleveringsforretning og sørger for, at alle relevante dokumenter fremsendes til kommunen i forbindelse med færdigmelding.​

Kontakt os og hør mere om byggeledelse

Ønsker du tryghed gennem byggefasen, er Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver det naturlige valg. Om det er nybyg eller pris, du vil høre mere om, kan du altid kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk