Projekt Bjærgevej​

Læs mere om det kommende projekt under billederne.​​

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​

Har du spørgsmål til dette spændende projekt så kontakt os venligst herom på telefon 40 18 02 75 eller mail info@oltmannarkitekt.dk.

Vi har netop afleveret skitseforslaget på til & ombygning af fritidshus beliggende på den jyske vestkyst. Huset indeholder kun 4 faste sovepladser + en alkove men kunderne har brug for 2 børneværelser mere samt et aktivitetsrum og et ekstra toilet & bad.

Vi har tegnet en løsning som indeholder 2 gode værelser med indbyggede skabe, et stort meget lyst aktivitetsrum med plads til poolbord, bordtennis ect. samt en sofa hjørne. Det var vigtig for kunderne at huset bevarede sit særpræg med den forskude tagfladeligesom det stadig skulle bevare sommerhus stilen udvendigt.​​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk