Projekt Bjerregårdsvej​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​​

i bliver i sommeren 2019 kontaktet af et ungt par som har købt en grund langs den jyske vestkyst hvor de ønsker at opføre et ​fritidshus som primært skal anvendes til udlejning. Kunden har fra, udlejnings bureauet, fået oplyst at turisterne efterspørger wellness og aktivitetsrum.

Vi har på baggrund heraf tegnet dette moderne spændende og funktionelle fritidshus med 8 faste sovepladeser, stort aktivitetsrum med plads til poolbord og evt. bordtennis, 2 badeværelser, sauna, stort køkken/alrum og udendørs spa med udendørs bruser med adgang direkte ind i badeværelset

​Huset er opført i træskelet som udv. er beklædt med sort klinkbeklædning combineret med cedertræ.

Huset er opvarmet med luft til luft varmepumpe og via de store vinduespartier strømmer der masser af naturlig dagslys ind i rummende ligesom der er en helt fantastisk udsigt ud til naturen.

Huset er netop ved at blive opført og vi ligger løbende nye billeder op på siden. Huset forventes færdig og klar til udlejning i foråret 2020.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk