Projekt Dunhammervej​

​Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​

På Sjælland har vi tegnet og projekteret denne utrationelle om & tilbygning af en 70ér villa.

Et ungt par havde netop købt ejendommen fordi de synes om beliggenheden men boligen opfyldte ikke deres krav og ønsker til en bolig for en moderne børne familie.

I den oprindelige bolig var der kun 2 små børneværelser og stue og køkken i hver sit rum. Vi har her tegnet en ombygning som kombinerer det klassiske parcelhus udtryk med den meget moderne funkisstil ved hjælp af en sværstillet bygning hvor der er forøget loftshøjde.

Den ekstra loftshøjde tillader et meget stort vinduesparti imod syd som trækker dagslys lang ind i de tilstødende rum hvorfor boligen fremstår utrolig lys også på en gråvejrsdag.​

Den oprindelige boligs facader netpudsarmeres og der bliver monteret nye 3 lags træ-alu vinduer overalt som sammen med naturskiferne på den nye tilbygnings høje facader giver boligen et meget eksklusivt udtryk ligesom det stort set er vedligeholdelsesfri.

Indenfor giver det en helt unik rumoplevelse at der i den oprindelige del af bygningen er vandrette lofter som i boligens centrale køkken/alrum og opholdsstue pludselig åbner sig op med små 4,5 mtr. til loftet.

Til at adskille spiseafdelingen med boligens opholdsstue bliver der installeret en tunnelgaspejs og fra dette rum bliver der udgang til et overdækket areal hvor man kan sidden når duggen falder en sommeraften.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk