Projekt Engdraget​

​Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​

Vi bliver kontaktet af en kunde der ejer et lille fritidshus fra 50érne som ligger på en stor grund i et lavtliggende område hvor der på grunden er et område med mose hvor der ikke må bygges.

Kunden ønsker at erstatte det eksisterende fritidshus med en ny og moderne fritidsbolig med plads til 6 personer. Kunden ønskede ligeledes at bygge så tæt på moseområdet som mulig samtidig tilgodese den helt unikke udsigt der vil være netop udover mosen.

Derfor var det nødvendigt at allierer sig med en landinspektør for at afgrænse og difinerer byggefeldtet. Da der, jo netop var tale om et moseområde, var der ligeledes krav fra kommunen om af der skulle inddrages en biolog i processen for at sikre at byggeriet ikke gjorde skade på evt. dyrearter.​

Da dette var afklaret og godkendt kunne byggeriet igangsættes. Vi har til denne grund tegnet og projekteret en bolig med trationel 25 gr. saddeltag kombineret med en kubistisk kanap på begge sider af huset. Disse kanapper giver mulighed for større vinduespartier i facaderne hvilket tilgodeser udsigten til begge sider samtidig med at de giver det trationelle "sommerhus look" et tvist.

Begge kanapper beklædes med zink med blindfals og ved indgangspartiet beklædes dele af facaden med mahogny beklædning. Der vil ligeledes blive etableret en stor træterrasse som næster hænger ud over mosen visse steder.

På den overdækkede terrasse vil der blive etableret et åben ilsted i skorstenen som både kan bruges som grill og som opvarmning en sommeraften.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk