Projekt Fynsgade​

​Læs mere om dette spændende kommende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.

Ejeren af ejendommen ønsker at renoverer lejligheden i ejendommens øverste tagetage. Vi har tegnet en løsning hvor lejligheden bliver åbnet op med et stort køkken/alrum hvor der etableres en tagterrasse i den nordlige tagflade hvor der er en helt fantastisk udsigt over byens tage.

Overalt i lejligheden bliver der etableret lofter til kip.

I den sydlige tagflade bliver der over køkkenbordet monteret 2 Veluxvinder som tvillingløsning hvilket sikrer masser af dagslys.​

I forbindelse med ombygning renoveres den eksisterende skifertagdækning og tagkonstruktionen efterisoleres så den lever op til de nuværende energikrav.

Projektet ligger netop nu hos kommunen og afventer en byggetilladelse. Projektet forventes påbegyndt i forsommeren 2019.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk