Projekt ​Hessellundvej

​Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​

Her er der tale om en ombygning af en villa fra midt 60érne. Familien havde bruge for mere plads og da boligen ligger i landlige omgivelser med udsigt over en ådal var den oplagte løsning en ny 1 sal.

Det vi konstaterede at den eksisterende konstruktion kunne bære en ny 1 sal blev løsningen en trempelspærs konstruktion, dvs. en tagkonstruktion uden udhæng med en stor kvist så den unikke udsigt tilgodeses mest muligt.

Materialevalget til den nye konstruktion er naturskifer på trempel og gavle, zink beklædning med blindfalse på vindskeder og kvist samt sorte engroberede teglsten som tagdækning. Dette, sammen​

med nye træ-alu vinduer, gør denne bolig stort set vedligeholdesfri.

Lofter i hele overetagen er ført til kip og i køkken/alrummet er rummet gennemgående hvilket giver en helt unik rumfornemmelse.

Pga. de dybdegående vinduer i den store sydvendte kvist får man en helt unik naturoplevelse året rundt.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk