Projekt Kløvholmparken​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter kontakt venligst herom på telefon eller mail.

Dette projekt er projekteret i samarbejde med Toftegaard Group.

toftegaard

Læs mere om Toftegaard Group her.

Jeg vil have en doppel garage integreret under bygningen !

Sådan lød kravet fra bygherren på denne ejendom. Da grunden var beliggende i et nybyggerområde som var relativ flad var det umiddelbart ikke en løsning som lå lige for.

Det er alligevel lykkedes at imødekomme bygherrens krav og resultatet er blevet denne moderne funkis villa med en helt unik stor tagterrasse direkte imod syd/vest.

Ejendommen har 3 forskudte plan hvilket giver en utrolig spændende løsning omkring boligens centrale rum hvorfra der er direkte udgang til tagterrassen som er delvis overdækket.

​​

Huset er opført i Bygcom´s unikke byggesystem som tillader en stor arkitektonisk frihed som tillader det storer tagudhæng uden lodret understøtning.

De hvide pudesede facader og de sorte vinduer og murkroner står godt op imod hinanden. Med en regelmæssig algebehandling af facaderne er dette hus stor set vedligeholdelsesfri.

Ejendommen er opført i energiklasse 2020 og er forsynet med en luft til vand varmepumpe til opvarmning som forsynes af et solcelleanlæg så boligen er stort set selvforsynende.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk