Projekt Krogvej​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​

​Her har vi projekteret en bolig til en familie der helt bevist har gået efter en lille grund beliggende tæt på indre by da de ikke behov for en stor have.

Grundens størrelse udgjorde derfor en udfordring for boligens størrelse da bygningsreglementet og lokalplan kun tillod en bebyggelsesprocent på 30.

Det er alligevel lykkes at designe en moderne villa i den populære funkisstil med integreret garage og overdækket indgangsareal.

Boligen er opført i isoleret træskelet hvor facaden er beklædt med plader som er netpudsarmeret. I boligens centrale rum er der forøget loftshøjde hvor dagslys, gemmen de smalle vinduesbånd som er placeret under loftet, uhindret finder ind fra alle vinkler dagen igennem.

​Boligen indeholder både walk-in-closet og et viktualierum som begge er meget efterspurgte elementer for nutidens boligejere. Over garagen er der etableret et depotrum til opbevaring af julepynt o.lign.

Overbygningen & udhæng ved den overdækkede indgang er beklædt med compact laminat som, sammen med de pudsede facader og træ-alu vinduerne, gør denne bolig stort set vedligeholdesfri hvis man sørger for en reglmæssig algebehandling af facaderne.

Boligen er beliggende således at haven ligger direkte imod syd/vest og helt ugeneret for naboer.

Boligen er opført i energiklasse 2015. 

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk