Projekt Lyngvej​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​

Her er der tale om en om & tilbygning til en ejendom i et plan med fuld kælder. Ejeren af ejendommen ønskede en trationel 1 sal med plads til 3 børneværelser samt toilet & bad.

Da ejendommen ligger relativt tæt på vandet var der mulighed for at tilgodese denne unikke beliggenhed med en anderledes tilbygning som ligeledes vil skille ejendommen ud fra de andre omkringliggende ejendomme i kvarteret.

Den eksisterende tagkonstruktion er demonteret og der er bygget en ny kubistisk etage ovenpå med en tagterrasse næsten hele vejen rundt om huset. Fra denne terrasse er der panorama udsigt udover vandet ligesom man kan følge solen hele dagen.​

Der er ligeledes etableret et markant indgangaparti imod gaden som indeholder en meget lys entré/hall med en meget dekorativ trappe til 1 salen.

De eksisterende murede ydervægge er bibeholdt og vandskurede og den nye 1 sal er beklædt med Swiss Pearl plader opskåret i forskellige bredder som giver facaden et mere rustik udtryk ligesom den er vedligeholdelsesfri.

Ombygningen er opført i bygningklasse 2015.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk