Projekt Nordskrænten

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​

Her er der tale om en tilbygning til et fritidshus. Kunden ønskede mere plads i køkken & opholdsrum ligesom de ønskedes sig et overdækket areal.

Resultat blev en tilbygning så huset nu fremstår som et tvillinge hus. Der er ligeledes blevet etableret en overdækket terrasse hvor der er åben ildsted i skorsten som deles med brændeovn indv.

Den nye tilbygning har lofter til kip som er sammenbygget med den oprindelige del som har vandret loft. Dette giver, sammen med de store vinduespartier som vender direkte imod syd, en fantastisk rumoplevelse.

Huset er beklædt med sortmalet træbeklædning som står godt op imod terrassen som er udført i mahogny. Stern og vindskede er beklædt med zink og tagdækningen består af tagpap med listedækning.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk