Projekt Ølufgårdsvej ​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​

H​er har vi fået en henvendelse fra et ungt par der har overtaget en nedlagt landejendom som ligger lige på kanten af en mindre landsby.  Ejendommen består af et ældre stuehus samt bygninger der tidligere har fungeret som stald og ladebygninger. 

Ejerene ønsker at opføre en ny bolig i det område hvor de eksisterende stald & ladebygninger ligger. Der ligger ligeledes en nyere bygning som er sammenbygget med staldbygningen som skal bevares og anvendes som hestestald.

Det er planen at det eksisterende stuehus skal fungere som bolig for familien på 4 indtil den nye bolig står indflytningsklar.

Placeringen af den nye bolig betyder at den bliver rykket væsentligere længere væk fra vejen hvor der kan forekomme en del tung trafik. Med boligens nye placering vil der, specielt fra det store centrale køkken/alrum og opholdsstue, blive en helt fantastisk udsigt over mark & skov ligesom det  er meningen at ejeren vil etablerer en hestefold.

Huset bliver muret i trationel stil med palsitre & gesims.

Fra boligens integrerede doppelgarage er der direkte indgang til en dejlig stor og lys entré hvorfra der er videre adgang til det store centrale køkken/alrum med lofter til kip og udgang til overdækket terrasse.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk