Projekt Øster Vejrupvej​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​​

Her har vi fået til opgave at tegne en tilbygning til den eksisterende ​bolig som ligger i landzonen som primært skal fungerer som opholdsstue og være i åben forbindelse med den eksisterende spise/opholdsstue. I forbindelse med tilbygning skal der foretages nogle småændringer i den eksisterende bolig. 

Bla. ønsker kunderne at inddrage en del af den eksisterende opholdsstue til et nyt soveværelse og samtidig inddrage den eksisterende entré til et nyt badeværelse som hermed ligger i direkte forbindelse til det nye soveværelse.

​Denne ombygning frigav det eksisterende toilet som lå i entrén som fremover anvendes som viktualierum med direkte adgang fra køkken. For at få lidt mere lys ind i eksisterende køkken er der fjernet lidt af skillevæggen imod spisestuen. I den nye opholdsstue er der lofter til kip hvilket giver en rigtig god rumfornemmelse samtidig med at det tillader det store vinduesparti i gavlen ligeledes at gå helt til kip som trækker dagslyset længere ind i rummet.

Med den nye tilbygning bliver der ligeledes plads til at have et stort selskab på besøg da spisebordet , uden problemer, kan forøges i længden. For at lukke lidt mere lys ind i spisestuen bliver der monteret 2 små vinduer i gavlen som sidder så højt at man kan møblerer under dem.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk