Projekt Peder Gydes Vej

​Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​

Dette projekt er projekteret i samarbejde med Toftegaard Group.

toftegaard

Læs mere om Toftegaard Group her.

Her er der tale om ombygning af en by villa fra 50érne. Bygherren ønskede villaen ombygget til en funkisvilla i 2 etager.

Den første udfordring ved denne ombygning var en gammel servitut som bestemte at der netop på denne matrikel kun må opføres en bygning i højest 1½ plan, hvilket betyder en trationel 1 sal med skråvægge.

Vi fik dog held til at opløse denne servitut så efter en høring, hvor vi overfor de omkringliggende nabo & genboer, præsenterede det kommende projekt kunne renoveringen af den eksisterende villa påbegyndes.

Hvis økonomien skulle kunne hænge sammen på projektet blev det hurtig skønnet at det var nødvendigt at genbruge så meget at den eksisterende ejendom som muligt.​

Ejendommen havde en fornuftig klæder der kunne genanvendes hvis der blev gravet ud så man kunne opnå en loftshøjde på 2,4 mtr. For at imødekomme bygherres ønsker & krav til indretning var det nødvendigt at anlægge yderligere 25 kvm. bolig i stueetagen samt en lille udvidelse af kælderarealet.

Herudover er den eksisterende 1 etage med skråvægge fjernet og erstattet med en ny 1 sal hvor en del af denne fungerer som galleri med kig ned i det store køkken.

Indgangen til boligen er flyttet fra gavlen og ud imod gaden hvor der ligeledes er nedgang til kælderetagen.

Facaderne på ejendommen er beklædt med isolering som er pudset, hvilket sammen med de nye højisolerede tagkonstruktioner og lavenergivinduer gør villaen til en moderne lavenergi bolig i klasse 2015.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk