Projekt ​Peder Gydes Vej

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter kontakt venligst herom på telefon eller mail.

Dette projekt er projekteret i samarbejde med Toftegaard Group.

toftegaard

Læs mere om Toftegaard Group her.

​På denne grund, som ligger midt i byen, lå der i forvejen et gammel kolonihavehus som blev fjernet. Der er tale om en lille grund hvorfor det var en udfordring at få en bolig, med de ønsker kunden havde, til at kunne inden for de kvm. som der var til rådighed.

Derfor er der tænkt i nye innovative byggemetoder. Løsning blev at den bærende hovedkonstruktion, dvs. bagmure, skillevægge og tagkonstruktionen, er udført i letstål.

Denne metode gør det muligt at bygge med meget slanke konstruktioner samtidig med at det er i lavenergiklasse 2015. På dette projekt har det betydet at boligen kunne "slankes" således at der er blevet 8 kvm. mere boligareal. Det har selvsagt stor betydning når man skal bygge på en lille grund.

​Byggemetoden gør det ligeledes muligt at arbejde med stort udhæng eller overdækkede arealer uden at der skal være lodrette understøtninger hvilket ofte gør udtrykket mere æstetisk.

Denne bolig er med pudsede ydervægge men systemet kan anvendes til stort set alle ydervægs løsninger.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk