Projekt Skrænten​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​

Ejeren af denne ejendom havde oprindeligt tænkt at den oprindelige bygning blot skulle nænsom renoveres.

Det stod dog hurtigt klart at ejendommen var i for ringe stand til at dette var en holdbar løsning. Han ønskede derfor at opføre en ny bygning med samme placering som den eksisterende bygning.

Ejendommen ligger højt placeret så kundens ønske var at det blev muligt at få havkig. Dette var dog ikke muligt fra stueetage så vi fandt frem til en løsning hvor vi fra en lille hems kunne etablerer udgang til en tagaltan hvor der er 180 gr. havkig.

Under tagaltanen er der etableret et overdækket areal som, sammen med de store terrasser og det fritliggende anneks giver rigtig mange lækroge og solterrasser dagen lang.

Indvendig er der lofter til kip i det store centrale køkken/alrum hvor de store vinduespartier i begge gavle tillader dagslys uhindret adgang dagen lang.

Huset er udstyret med en luft til vand varmepumpe som forsyner både det vandbårne gulvvarme system og det varme brugsvand.

Huset er isoleret så det kunne anvendes til helårsbolig i energiklasse 2015.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk