Projekt Sønderbyvej​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​

Vi har her tegnet og projekteret en énfamiles bolig som skal opføres i landzonen​ på en grund hvor der i forvejen liggen et par bygninger af ældre dato hvoraf det ene har fungeret som bolig og det andet som garage & depot. Den eksisterende bolig fjernes da den nye bygning skal ligge på den samme placering.

Grunden ligger tæt på vadehavet hvorfor det var kundernes ønske at få tegnet en bolig i 2 etager for at tilgodese den helt fantastiske udsigt.

Boligen er indrettet således at bryggers & værelser ligger i underetagen. Overetagen er indrettet med køkken/alrum med direkte adgang til et viktualierum, opholdsstue og et dejlig toilet & bad. I underetagen er der ligeledes indrettet et bibliotek. Det store vinduesparti i indgang/hall som går igennem begge etager bidrager med masser af dagslys ind i begge etager.

Fra køkken/alrummet er der, via de store skydedørselementer udgang til en delvis overdækket tagterrasse hvorfra der er 180 gr. panorama udsigt over mark og skov og vadehavet i baggrunden.

​Da bygningen opføres i landzone er der bevidst valgt materialer som harmonerer med den omkringliggende natur så bygningen ikke "stikker" ud i landskabet men derimod er lidt anonym.

Facaderne opmures i Randers tegl af typen RT475 Prima. Prima er en serie blødstrøgne mursten, der har gennemgået en varieret forædlingsproces. Hver enkelt sten har sit eget spændende udtryk, og serien rummer både klassiske og mere karakteristiske farvenuancer, til den markante byggestil.

Tagdækninger udføres som tagpap i kulsort design med listedækning pr. 1000 mm.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk