Projekt Søndervasevej​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​

Her har vi tegnet og projekteret et stort 10 pers. sommerhus som primært skal bruges til udlejning.

Vi havde, som så ofte før, kun af bygherren, fået oplyst hvilket rum der var krav om i bygningen. Dette, sammen med grundens størrelse, dannede grundlaget for husets størrelse. Bygningskroppen blev bestemt af grundens beliggenhed i forhold til at opnå det rigtige dagslys ind i de primære rum.

Resultatet blev denne næsten symetriske tvillinge bygning hvor det store køkken/alrum ligger centralt placeret midt i bygningen og med direkte udgang, via den store 7 fags store foldedør til den store terrasse som altid ligger i læ og med integreret nische for udekøkken.

​​

Overalt i huset er der lofter til kip hvilket, sammen med de lyse overflader på vægge og lofter giver utrolige lyse rum. I alle værelser er der monteret hvidmalede profilbrædder på vægge som giver rummene et udtryk af "Badehotel"

I huset er der både stort aktivitetsrum med billard bord og en separat rum med andre trænings redskaber.

Huset er opvarmet via et jordvarmeanlæg som bliver forsynet med et socelleanlæg og sammen med de højisolerede ydervægge og tagkonstruktion er denne ejendom nærmest selvforsynende og lever samtidig op til krav for helårsboliger i bygningsklasse 2015.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk