Projekt​ Tjæreborg Stationsvej

​Læs mere om dette projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​

Denne lille byvilla har skifter ejere og i den forbindelse ​bliver vi kontaktet til hjælp med hvorledes deres krav og ønsker til en ny planløsning kan imødekommes. 

​Da boligens eksisterende grundplan er for lille til deres krav for ny planløsning er resultatet end med en mindre tilbygning som indeholder et bryggers og en toilet & bad. Derudover er der etableres en carport med plads til en bil. Da der allerede var monteret en udgangsdør i gavlen over den nye tilbygning bliver der derfor etableret en tagterrasse ovenover hvor man kan nyde solen hele dagen lang.

Tilbygningen opføres som en ren trækonstruktion og beklædes med sortmalede brædder. I forbindelse med tilbygningen etableres der en ny stor træterrasse imod haven som danner rammerne for et hyggeligt gårdhavemiljø for husets nye ejere​.

Indv. får boligen den helt store tur i underetagen. Dvs. at alle gulve brydes op og efterisoleres. Der etableres et nyt bad & toilet ligesom køkkenplaceringen ændres så køkkenet bliver større og spisebordet kommer til at stå foran det store vinduesparti ud imod terrassen imod haven.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk