Projekt ​Toften

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​

​Denne lidt kedelige villa fra sidst i 60érne har vi med små midler omdannet til en villa som stikker lidt ud.

Boligen forlænges med en doppel garage så det område hvor tagskægget går længere ned kommer til at være mere centreret på bygningen. I det område hvor der idag er mindre spær bliver der monteres nye spær i fuld spændvidde således at der etableres et overdækket område.

Vi har flyttet indgangen om fra bagsiden af huset til forsiden hvor der bliver etableret en stor firkantet kanap som bliver beklædt med sort zink med stående falser. Indgangspartiet helt i glas vil kaste masser af dagslys videre ind i hall & entré.

Indv. i boligen er der ligeledes flyttet skillevægge og det er blevet mulig at komme direkte fra opholdsstuen og ud på en sydvendt terrasse.

​Denne sag er et eksempel på hvor lidt der skal til for at forandre en trationel 60 eller 70ér parcelhus til en mere modrene villa. I danmark ligger der rigtig mange af netop denne type parcelhuse som faktisk er for gode til bare at brække ned og bygge nyt.

Det er ligeledes muligt at gøre disse boliger meget energivenlige med efterisolering af loft og hulmure samt få øvrige ændringer.

På denne sag har vi prøvet at lege lidt med bygningens udseende ved at ændre materialevalget. Nedenstående billeder givet et godt indtryk af hvorledes en bygning kan skifte udtryk ved anvendelse af forskellige materialer og farver.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk