Projekt ​Torvegade

​Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​

Bygherres ønske var at forandre & inddrage en kedelig baggår til butiksareal.

Her er der tale om en by etageejendom med butiksareal i underetagen. I forlængelse af butiksarealet var der et lille udendørs areal som primært blev anvendt af butikpersonalet. Ejerens ønske var at inddrage dette areal som en orangeri som skulle tillægges butiksarealet.

​​

Resultatet blev et glastag med asymetriske tagflader som giver et helt unik rumfornemmelse indefra samt et anderledes udtryk udefra.

For at give konstruktion en lethed og et råt udtryk er det bærende hovedsystem udført i galvaniseret stål som ikke efterflg. er malet. Dette sammen med de afrensede rå murstensvægge og den specielle patinerede træbeklædning på en del af den indv. facade har givet orangeriet netop det udtryk som kunden ønskede.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk