Projekt Tradsborgvej​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​

Vores kunde har købt en nedlagt landbrugejendom hvor stuehuset skal rives ned og erstattes af et ny som skal placeres lidt væk fra den eksisterede staldlænge som han ønsker at bibeholde.

Derfor har vores udgangspunkt været at tegne en bygning som harmonerer med denne længe. På sigt er det meningen at staldlængen skal renoveres og at der skal etableres en kvist ud imod gården midt på denne bygning således at de 2 bygninger udgør en samlet enhed.

Det nye stuehus skal opføres i teglsten med gesims og på gavlene på den tværstillede bygning skal der monteres natur diagonalskifer.​

I boligens centrale køkken/alrum vil der være lofter til kip hvilket vil gøre dette rum meget lyst da dagslys kan passerer frit ind gennem de store vinduespartier i begge gavle.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk