Projekt Vejers Havvej​

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.​​

Vi blev kontaktet af et yngre par der netop have erhvervet sig et fritidshus i Vejers som er en lille ferieby langs den jyske vestkyst. Købet var en investering da de agtede at udleje huset i en årække for så selv at kunne bruge det herefter.

De viste sig dog at huset var i meget ringe stand og at der skulle foretages nogle forbedringer for at huset ville være attraktivt som et udlejningshus. Ejerene have ligeledes svært ved at accepterer at der kun var 2 rélle soverum + et lille værelse med køjesenge i huset ligesom man kom direkte ind i en lille smal fordelergang gennem hoveddøren.

Efter et idémøde hvor der også blev drøftet om man skulle fjerne huset og bygge et nyt typehus blev planen at udarbejde et skitseeforslag + budget  herfor på en til & ombygning så huset fremover levede op til ejerenes krav og ønsker.

Vi præsenterede et skitseforslag hvor huset var tilbygget i den ene galv med 8 m² asymetrisk tilbygning samtidig med at der indv. blev flyttet en skillevæg og de tidligere vandrette lofter i køkken & opholdsrum blev ført til kip. Men disse få ændringer var der pludeselig 3 rélle soverum og et indgang/entré hvor der er plads til vaskesøjle.

I huset modsatte gavl er der etableret en overdækket terrasse hvor der fra huset centrale køkken & opholdsrum er direkte adgang.

Det lille udhus der tidligere stod vinkelret på huset er nu vendt og placeret parallel med huset og flyttet lidt så det sammen med den store træterrasse danne et rigtig lækkert og privat område.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk