Projekt ​Uranusvænget

Læs en beskrivelse af dette spændende projekt under billederne.

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter kontakt venligst herom på telefon eller mail.

Dette projekt er projekteret i samarbejde med Toftegaard Group.

toftegaard

Læs mere om Toftegaard Group her.

Her har vi projekteret en moderne énfamilies bolig til den pladskrævende familie. Boligen er opført i den meget populære funkisstil. Facaderne er opmurede i en koksgrå facadesten kombineret med felter i zinkbeklædning med lodrette stående falser som indgangsparti og overbygning ligeledes er beklædt med.

Indv. i indgangspartiet og som underudhæng ved indgangspartiet er der beklædt med mahogny brædder som giver en god kontrast til netop zinkbeklædningen.

I boligens centrale rum er der forøget loftshøjde hvor de vinduesbånd der er placeret under lofter giver mulighed for dagslys hele dagen.

Fra boligens doppelte garage og værksted er der direkte adgang til bryggers hvor der ovenover er etableret et loftsrum hvor julepynt og ligenden kan deponeres.​

Boligen er opført i samarbejde med Bygcom som er et unik byggesystem som tillader slanke ydervægs konstruktioner selvom om ejendommen er opført i energiklasse 2020.​

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk