Projekt Vægtens Kvarter

Læs mere om det kommende projekt under billederne.​​

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.

Har du spørgsmål til dette spændende projekt så kontakt os venligst herom på telefon 40 18 02 75 eller mail info@oltmannarkitekt.dk.

For en børne familie har vi fået til opgave at inddrage eksisterende vognport til boligareal ligesom de ønsker en anden og mere funktionel løsning til bryggers da de på nuværende tidspunkt synes der er for lidt plads til eks. tørrestativ og lign. samtidig har de brug for et værelse mere.

Resultatet er blevet en planløsning som har gjort bryggers større & mere funktionel, stadig med egen indgang. Eksisterende entré/indgang er flyttet og der er blevet plads til et lille depotrum hvor eksisterende entré/indgang var placeret.

Der er etableret ny entré/indgang med adgang til bryggers​ og nyt stort værelse.

Som erstatning for vognport har vi tegnet en ny carport med integreret cykelskur og overdækket areal frem til ny hovedindgang.

Carporten opføres med fladt tag da den er beliggende med én facade i skel. Udvendig beklædes carporten med kløvede naturskifer og indv. beklædes den med lodrette trælister opsat med ca. 5 mm indbyrdes afstand.

Følg med i dette spændende kommende projekt her på siden hvor vi løbende vil lægge nye billeder op under byggeforløbet.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk