Projekt Vejrupvej​

​Læs mere om det kommende projekt under billederne.​​

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så konkakt os venligst herom på telefon eller mail.

Har du spørgsmål til dette spændende projekt så kontakt os venligst herom på telefon 40 18 02 75 eller mail info@oltmannarkitekt.dk.

Vi blev kontaktet, via anbefaling, af et par der ønskede at opføre en ny bolig i forbindelse med en større ​landbrugs ejendom. Den nuværende bolig var blevet for lille og samtidig ønskede de en bolig i kun et plan.

Det var ligeledes vigtig at boligen blev placeret og konstrueret således at man fik masser af dagslys ind i rummene samtidig med at der ikke måtte være meget udsyn til de ekisterende erhvervsbygninger.

Den eksisterende bolig skal ikke fjernes før den nye står indflytnings klar hvorfor selve placeringen var givet på forhånd.

For at imødekomme solens bane og mindst mulig kig til de eksisterende erhvervsbygninger ​har vi tegnet et knækhus  som giver mest mulig dagslys ind i husets centrale køkken/alrum via den store kanap imod syd/øst. I køkken er der direkte adgang til et anvendeligt viktualierum.

I køkken/alrummet er der lofter til kip og direkte udgang til den dejlige overdækkede terrase hvor man kan nyde aftensolen og hvor de store glaspartier bidrager til masser af lys ind i opholdsstuen hvor der ligeleder er lofter til kip.

Boligen indeholder ligeledes en stor doppel garage hvor der er direkte indgang til bryggers.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk