Projekt Vester Vejrup​

​Læs mere om det kommende projekt under billederne.​​

Har du spørgsmål til dette projekt eller andre af vores projekter så kontakt os venligst herom på telefon eller mail.

Her har vi fået en rigtig spændende opgave som består i at omdanne denne ældre landejendom til et bed & breakfast​.

Ejendommen fremstår idag som bolig for én familie ligesom staldlængen fungerer som depot og fyrrum. Overetagen på den eksisterende staldlænge er idag kun delvid udnyttet.

Ejendommen ønskes indrettes således at underetagen af det eksisterende stuehus ombygges til køkken og kantine område for B&B. Ejerne ønsker at der skal indrette 8 -10 værelser samt opholdsarealer og naturligvis toilet og bade faciliteter for B&B. 

Vi har tegnet et forslag ​hvor privat boligen for ejerne indrettes i stuehusets 1 sal som får egen indgang. Hele staldlængen udnyttes i begge etager. I underetagen indrettes værelser, toilet og badeforhold, indgang & reception samt aktivitets lokaler. I indgangang/reception vil der blive etableret lofter til kip.

I overetagen etableres værelser med en kanap med integreret tagaltan. Ejendommen ligger på landet hvorfor der vil være en fantastisk udsigt ud over naturen fra alle balkoner. I gavlen på 1 salen etableres en opholdsrum med et stort glasparti i gavlen hvor der ligeledes er udsigt over mark og skov.

Høj detail projektering

Vi tegner og beskriver alle vores projekter i meget høj detaljeringsgrad som sikrer jer imod ekstra udgifter i byggefasen

Arkitekt & byggerådgiver

Vi hjælper jer trygt igennem hele byggeforløbet - fra skitsefasen frem til aflevering så i undgår søvnløse nætter.

30 år i byggebranchen

Vi har over 30 års erfaring fra byggebranchen og er derfor gode til at spotte og imødekomme vores kunders ønsker og krav.

+350 gennemførte projekter

Vi har projekteret og afsluttet mere end 250 projekter af forskellig karakter til glade og tilfredse kunder i hele Danmark.

Hjælp og support

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookside, hvor vi poster billeder
​af vores spændende projekter.

Om os

Oltmann Arkitekt & Byggerådgiver henvender sig primært til privatkunder i hele landet. Vi udfører alle former for arkitekt & rådgivningsopgaver indenfor bygge & anlægsbranchen.

Vi er ligeledes certificerede energirådgiver ligesom vi udfører hustjek i forbindelse med køb & salg af fast ejendom. Kontakt Oltmann Arkitekt & Byggerådgivning når I skal realiserer jeres byggedrømme - vi følger jer trygt i mål.

Kontakt os

​Oltmann Arkitekt og Byggerådgiver

Peder Gydes Vej 49, 6700 Esbjerg

Telefon: 40 18 02 75

E-mail: ​info@oltmannarkitekt.dk